Artikeldatabank - Thema: 'Personeelsbeleid' - Trefwoord: 'Beloning'

 
Personeel aantrekken en behouden met het juiste salaris, maar wat is een marktconform salaris? Publicatiedatum: 25.03.2024
Artikeldatabank » Werving & selectie » Varia
Het salaris is nog altijd de belangrijkste reden om ergens te gaan werken of om juist te vertrekken. Daarom willen werkgevers een goed salaris bieden. Maar wat is goed in deze tijd? Hoe bepaalt u dat?
Meer
Hoe bereidt u zich voor op een arbeidsvoorwaardengesprek? Publicatiedatum: 12.07.2023
Artikeldatabank » Arbeidsvoorwaarden » Varia
Het laatste gesprek voor indiensttreding is het arbeidsvoorwaardengesprek. Als dit gesprek niet succesvol wordt afgerond, is er veel tijd en geld verspild en moet u misschien wel opnieuw beginnen met zoeken. Hoe bereidt u zo’n gesprek goed voor?
Meer
Werknemers in de financiële problemen vaak minder productief: kunt u helpen? Publicatiedatum: 19.09.2022
Artikeldatabank » Personeelsbeleid » Beloning
Door de hoge energiekosten en de inflatie worden werknemers werkend arm, zegt het Nibud. Ze zijn vaak minder productief. Hoe kunt u als werkgever helpen?
Meer
Aandacht en hulp voor financiële gezondheid werknemer Publicatiedatum: 29.06.2022
Artikeldatabank » Personeelsbeleid » Beloning
Werknemers die kampen met financiële problemen, zijn niet altijd even goed inzetbaar op het werk. Ze verzuimen of zijn er met hun hoofd niet bij. Besteed daarom aandacht aan de financiële gezondheid van uw werknemers. Welke hulp is er?
Meer
“Ongelijke beloning, dat gebeurt toch niet bij mij?” Publicatiedatum: 15.02.2021
Artikeldatabank » Personeelsbeleid » Beloning
Uit een rapport van het Europees Comité voor Sociale Rechten (ECSR) is gebleken dat er ruimte is voor verbetering van de inspanningen van ons land om beloningsverschillen tussen mannen en vrouwen te verkleinen.
Meer
Einde aan overgangssituaties 30%-regeling Publicatiedatum: 19.11.2020
Artikeldatabank » Kostenvergoedingen » Varia
Einde aan overgangssituaties 30%-regeling.. Heeft u uit het buitenland afkomstige werknemers in dienst waarvoor een 30%-regeling mag toepassen en gebruikte u deze 30%-regeling al voor 2019 voor hen? Let op. Dan kan het zijn dat de regeling afloopt aan het einde van 2020. Tip. Alleen wanneer de werknemer op 1 januari 2021 de 30%-regeling...
Meer
Wanneer kunt u besluiten tot salarisverlaging? Publicatiedatum: 22.01.2016
Artikeldatabank » Arbeidsvoorwaarden » Wijzigen arbeidsvoorwaarden
Bij indiensttreding van een werknemer spreekt u een bepaald salaris af. In sommige situaties wilt u dat salaris naar beneden bijstellen, bijvoorbeeld bij demotie wegens disfunctioneren. Wat zijn de mogelijkheden?
Meer
Dúrf uw medewerkers te beoordelen Publicatiedatum: 17.11.2014
Artikeldatabank » Personeelsbeleid » Beloning
In veel bedrijven is het gebruikelijk om eenmaal per jaar met elkaar te praten over het functioneren. Zo’n gesprek kan heel zinvol zijn, áls u tenminste kunt voorkomen dat dit gesprek een beleefdheidsritueel wordt. Hoe pakt u dat aan?
Meer
Versobert u mee? Publicatiedatum: 06.12.2013
Artikeldatabank » Arbeidsvoorwaarden » Varia
Versobert u mee?.. Onderzoek arbeidsvoorwaarden. Uit een recent onderzoek van Het Financieele Dagblad bleek dat ongeveer 1/3 van de ondernemers de afgelopen drie jaar de arbeidsvoorwaarden heeft versoberd. Nog eens 20% heeft plannen om die te versoberen. Reden voor de versobering is vooral de crisis. Om die reden worden bijvoorbeeld vergoedingen voor...
Meer
Een werknemer met schulden Publicatiedatum: 04.10.2011
Artikeldatabank » Personeelsbeleid » Beloning
Steeds meer mensen komen in financiële problemen, dus ook steeds meer werknemers. Kunt u iets doen om werknemers met financiële problemen te herkennen? En kunt u misschien zelfs helpen problemen te voorkomen?
Meer

Filter uw resultaat

Filter het zoekresultaat op hulpmiddelen en/of thema's en trefwoorden.

Thema's en trefwoorden

        Alles tonen (5273)
Geactualiseerd op: 19.04.2024
Doorzoek werkgevers-adviezen.nl

Meer van Indicator

Indicator