Artikeldatabank - Thema: 'Arbeidsvoorwaarden' - Trefwoord: 'Vergoedingen'

 
Groene arbeidsvoorwaarden voor uw personeel Publicatiedatum: 20.09.2023
Artikeldatabank » Kostenvergoedingen » Reiskosten
55% van de ondervraagde Nederlanders wil bij hun (toekomstige) werkgever een bijdrage aan een beter milieu zien. Groene(re) arbeidsvoorwaarden dragen daar zeker aan bij. Wat zijn zoal de mogelijkheden?
Meer
Onkostenvergoeding verhogen door inflatie: hoe goed onderbouwd? Publicatiedatum: 12.06.2023
Artikeldatabank » Arbeidsvoorwaarden » Vergoedingen
Veel werkgevers betalen een vaste onkostenvergoeding aan hun personeel. Door de inflatie is deze minder waard geworden. Verhogen dus, of liever niet?
Meer
Een fiets van de zaak plus een vaste reiskostenvergoeding is nu mogelijk Publicatiedatum: 26.04.2023
Artikeldatabank » Arbeidsvoorwaarden » Vergoedingen
Een fiets van de zaak plus een vaste reiskostenvergoeding is nu mogelijk..De regeling fiets van de zaak. De werknemer krijgt voor weinig veel fiets. Immers, bij een bijtelling van € 23 per maand krijgt de werknemer een fiets van € 4.000 ter beschikking. Een eigen bijdrage van de werknemer komt hierop in mindering. Een belangrijk nadeel...
Meer
Met succes studiekosten verhalen na ontslagname Publicatiedatum: 27.10.2021
Artikeldatabank » Arbeidsovereenkomst » Studiekostenbeding
Een studiekostenbeding is vaak de manier om hoogopgeleid personeel aan u te binden. De werknemer die tijdens de looptijd ervan vertrok, is dat duur komen te staan en moet € 14.000 aan kosten terugbetalen. Hoe pakt u dat goed aan?
Meer
Fiscaalvriendelijk een fiets voor de werknemer Publicatiedatum: 09.09.2021
Artikeldatabank » Kostenvergoedingen » Varia
Fiscaalvriendelijk een fiets voor de werknemer.. Stel, u wilt uw werknemers een fiets van de zaak laten gebruiken. Deze fiets blijft uw eigendom, maar de werknemers mogen deze wel mee naar huis nemen en gebruiken voor privéfietstochtjes. Voor deze fiets moet u dan 7% van de cataloguswaarde van de fiets meenemen als loonvoordeel. U mag dit ook in de...
Meer
Nieuw: het levenlanglerenkrediet Publicatiedatum: 03.07.2017
Artikeldatabank » Arbeidsvoorwaarden » Vergoedingen
Nieuw: het levenlanglerenkrediet..‘Ik wil graag studeren chef!’ Stel, een van uw werknemers wil een opleiding gaan volgen. U wilt best iets bijdragen aan deze opleiding, maar vindt het betalen van de gehele opleiding te duur. Tip. Als het gaat om een opleiding voor diens huidige werk of een reëel te verwachten baan in de toekomst, is uw bijdrage...
Meer
Zuinig zijn op mijn laptop! Publicatiedatum: 08.10.2013
Artikeldatabank » Arbeidsvoorwaarden » Vergoedingen
Tegenwoordig is het heel gebruikelijk dat u uw medewerker een smartphone en/of een laptop geeft. Zo kan hij altijd en overal werken. Uiteraard moet hij zuinig zijn op deze spullen én ze netjes inleveren als hij vertrekt. Hoe regelt u dat?
Meer
Dat is dan 250 uur overwerk! Publicatiedatum: 07.01.2013
Artikeldatabank » Loon » Loonbetaling
Als werkgever moet u het loon betalen over de afgesproken werktijd. Wat nu als uw werknemer regelmatig méér werkt dan afgesproken? Moet u die uren dan altijd betalen? Wie bepaalt eigenlijk wat nu wel of geen overwerk is?
Meer
Nieuw Besluit vervoerkosten en werkkostenregeling Publicatiedatum: 21.02.2011
Artikeldatabank » Loonbelasting & premies » Onbelaste vergoedingen
Onlangs is er een nieuw Besluit bekendgemaakt over de kosten van vervoer, reiskosten en het privégebruik van de auto. In het licht van de werkkostenregeling ontstaat er dus weer rumoer. Moet u zich ergens druk over maken?
Meer
Werkkostenregeling en uw arbeidsvoorwaarden Publicatiedatum: 19.10.2010
Artikeldatabank » Arbeidsvoorwaarden » Wijzigen arbeidsvoorwaarden
Met het ingaan van de nieuwe werkkostenregeling vanaf 2011 verandert er voor u het nodige. We hadden het hier al eerder over. Maar hoe zit het als u door deze nieuwe wetgeving uw arbeidsvoorwaarden moet aanpassen?
Meer

Filter uw resultaat

Filter het zoekresultaat op hulpmiddelen en/of thema's en trefwoorden.

Thema's en trefwoorden

        Alles tonen (5273)
Geactualiseerd op: 17.04.2024
Doorzoek werkgevers-adviezen.nl

Meer van Indicator

Indicator