Over Indicator

De activiteit

Indicator is sinds 1994 actief als onafhankelijk uitgever gespecialiseerd in fiscaal, sociaalrechtelijk, financieel en juridisch advies.

Voor wie?

De doelgroep van de publicaties bestaat voornamelijk uit eigenaren van kleine en grotere ondernemingen, leidinggevenden, zelfstandigen en beoefenaars van vrije en intellectuele beroepen. Maar natuurlijk ook de fiscale, sociaalrechtelijke, financiële en juridische adviseurs die deze mensen op hun beurt bijstaan, behoren tot onze doelgroep.

De basisprincipes

De adviezen van Indicator voldoen steeds aan dezelfde basisprincipes: kort en kernachtig, in heldere en duidelijke taal geschreven en onmiddellijk toepasbaar in de praktijk. Geen grootse theorieën, maar to the point-adviezen gefilterd uit een overvloed van informatie, veranderende wetgeving, rechtspraak, praktijkgevallen en wetenschappelijk onderzoek.

De redactie

De redacteuren die deze adviezen brengen, zijn stuk voor stuk vakspecialisten. Een netwerk van externe contacten, ook bestaande uit specialisten werkzaam in verschillende bedrijfstakken en in verschillende functies, garandeert dat de adviezen steeds inspelen op en aangepast zijn aan de meest actuele situaties.

Het doel

Bij het publiceren van adviezen hebben de redacteuren slechts één doel voor ogen: maximaal voordeel behalen voor uw bedrijf. Of het nu gaat over het personeelsbeheer, het internet of de fiscus, steeds krijgt u adviezen om voor u en uw bedrijf maximaal voordeel te behalen: op financieel vlak, om tijd te besparen, om problemen te vermijden, om minder belasting te betalen, enz.

De vorm

Al deze adviezen brengen we in diverse gedrukte publicaties en online producten. Van 'Adviesbrieven' om het dagelijkse beleid van uw bedrijf continu te optimaliseren en 'Dossiers' om specifieke onderwerpen net iets meer uit te diepen, tot complete 'Boeken' waarin uitgebreid geadviseerd wordt over en ingegaan op belangrijke thema's en volledige websites om aan al uw adviesbehoeften te voldoen. We doen dit echter altijd volgens dezelfde hierboven genoemde basisprincipes.

Geactualiseerd op: 30.09.2020
Doorzoek werkgevers-adviezen.nl

Meer van Indicator

Indicator